Julen är här! Den depprockiga julen.

Jag har funderat och funderat. Vad ska jag ge er i julklapp? Det här med julklappar har aldrig varit min starka sida. Men nu tror jag att jag har kommit på vad jag ska ge er. Inspirerad av den här artikeln kom jag fram till att jag måste ge er upplevelser. Och inte bara en, utan två!

Först en två timmar lång filmad discokväll där vi får följa depprockande ungdomar i Blatley, West Yorskhire UK, som ger sig hän till musik av The Smiths, Echo & The Bunnymen, Psychedelic Furs, Sioxsie & the Banshees, Sisters of Mercy, m.fl.(kan man tänka sig ett bättre sätt att spendera två timmar på självaste julafton?):

Sedan en finfin hyllning till Cocteau Twins, som släpptes så sent som igår. Snackar vi julklapp:

http://theblogthatcelebratesitself.bandcamp.com/album/a-tribute-to-cocteau-twins

I och för sig föredrar jag att lyssna på originalversionerna. Ni hittar rubbet under Cocteau Twins på Spotify förstås.

God jul!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: