Här är de hundra bästa låtarna från 2018!

I alla fall om man bara får välja en låt per band. För annars kunde man ju t.ex. ha haft med det mesta från från Whispering Sons, Image – ni som hängt med ett tag här vet att jag är väldigt svag för det bandet.

Måste säga att jag är väldigt nöjd med att publicera detta redan den 2 januari. Min förra årsbästalista kom ju för mindre än en månad sen. Och nu lyckades jag hålla det nere till hundra låtar igen! (Kanske borde trimma ner den förra till det också.)

Här är listan:

Omslaget till Whispering Sons Alone.
Omslaget till Whispering Sons Alone.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: