Krossad och förkrossad och dumma Ronaldo

Jaha, inget VM för Sveriges herrar. Så oerhört trist! Så synd det är om oss! Usch! Suck! Buhu! Dumma Ronaldo! (Tycker ni att jag låter ironisk nu så är ni inte ensamma. Jag undrade just det själv. Jag tror att det helt enkelt är ett sätt för mig att försöka distansera mig från mina egna känslor av djupaste uppgivenhet och bittraste nederlag.)

Hursomhelst, när det är såhär synd om oss finns det bara en sak att göra – trösta sig med lite depprock. depprock.com har legat lite lågt ett tag p.g.a. egna musikaliska åtaganden (depprock förstås). Men jag vill ju inte lämna er helt i sticket i denna svåra stund. Inte när den där förbaskade Ronaldo förödmjukat oss så å det grövsta! Så här kommer en gammal pärla som kanske kan ge lite tröst:

Annons
,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: