Förlåt Winkie!

Förlåt Winkie! Jag vet att det låter som en futtig bortförklaring, men jag hade ju liksom ingen aning! Det var ingen som berättade för mig. Jag vet, jag borde ha letat mer. Jag borde ha förstått att det var något stort som jag missade, något stort som dolde sig bakom informationsbruset. Jag får skylla på den mänskliga faktorn (och på att ert namn kanske inte riktigt låter som nåt man vill lyssna på).

Jag hade helt enkelt ingen aning om att ni hade gjort en av 2013:s allra bästa skivor när jag satte samman min topplista för 2013. Jag visste ju inte att ni borde ha fått vara med och tampats däruppe tillsammans med Savages och My Bloody Valentine!

Fy i helvete vad bra Winkie är! Depprock och shoegaze (som jag ju iofs bestämt mig för också är en slags depprock) i perfekt förening!

Tag och lyssna!

Här är ett lite vänare exempel från skivan:

Här är hela den fantastiska skivan, One Day We Pretended to Be Ghosts, på Spotify:

Skivan är förresten producerad av Oliver Ackermann som är gitarrist och sångare i ett av mina favoritband från de senaste åren – det klart depprockiga A Place To Bury Strangers Tänkte ge dem ett eget blogginlägg någon gång, men vi tar en liten låt med dem också när vi ändå håller på:

Annons

3 svar till “Förlåt Winkie!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: